handswit2.png

24/7 counseling voor

Kansspelers

AOV verzekerden

Werknemers

COUNSELING

counseling | coun·​sel·​ing | \ ˈkaʊnsəlɪŋ

1. professionele begeleiding bij het oplossen van persoonlijke conflicten en emotionele problemen.

Counseling is, in de meest letterlijke zin, goede raad geven. Wat die goede raad precies inhoudt, is altijd persoonlijk. Voor de een werkt het ene, en voor de ander het andere.

 

Jij bent de enige die weet wat er speelt in jouw leven, de expert van jouw situatie. Meestal ben je dan ook goed in staat om je problemen zelf op te lossen. Soms lukt het met hulp van bijvoorbeeld familie, vrienden, of collega’s. In enkele gevallen is ook dat niet genoeg, niet wenselijk, of niet mogelijk.

 

Jouw probleem kan te persoonlijk zijn om te delen, en wellicht speelt schaamte een rol.

Het kan ook zijn dat je vastloopt in een complexe situatie, en niet goed weet wat jouw mogelijkheden zijn, of waar je überhaupt moet beginnen.

Misschien twijfel je tussen verschillende oplossingen, en lukt het je niet om tot een beslissing te komen.

Of je hebt alles al geprobeerd, en niets helpt.

 

Wat jouw situatie ook is, een probleem blijft niet lang alleen. Als je niet tot een oplossing komt dan verergert de situatie, en ontstaan er gerelateerde problemen. Langdurige stress zorgt voor geestelijke, en uiteindelijk ook lichamelijke klachten. Je functioneert slechter als partner, als ouder, als vriend(in) en als werknemer/ondernemer, en dat tast je zelfvertrouwen aan. Je kunt uitvallen met een burnout, of werkloos raken.

 

Een gesprek met een HANDS counselor kan jou direct helpen om meer inzicht te krijgen in jouw situatie, en handvatten bieden om de situatie zelf op te kunnen lossen. Daarvoor hoeft je probleem overigens niet groot of urgent te zijn: voorkomen is altijd beter dan genezen.

 

Als je behoefte hebt aan een goed gesprek, neem dan gerust contact met ons op.

 

In de meeste gevallen kun je na één gesprek verder. Als het nodig is, dan kunnen er vervolggesprekken gepland worden. Als je behoefte hebt aan andere hulp, dan kunnen we je doorverwijzen.

Behoefte aan een gesprek? Klik hier.

Forest Road
 

ACTUALITEIT

Hier vind je enkele recente blog-artikelen. We proberen regelmatig nieuwe artikelen te plaatsen die ingaan op onderwerpen die we tegenkomen in onze werkzaamheden.

Een volledig overzicht van alle artikelen vind je hier.

Als je naar aanleiding van deze artikelen vragen hebt, of behoefte aan een gesprek, neem dan gerust contact met ons op.

voor kansspelers:

voor AOV-verzekerden:

 
Klik hier om je cookie akkoord in te trekken