top of page

Preventie arbeidsongeschiktheid kleine zelfstandigen

Als kleine zelfstandige ben je spil in het bedrijf, en heb je een verantwoordelijkheid die dag en nacht doorgaat. Afwezigheid, bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid, zorgt al gauw voor problemen.


Je draagt de verantwoordelijkheden en risico’s immers persoonlijk, wat voor spanningen zorgt die je niet makkelijk los kunt laten. Werk en privé vloeien dan ook gemakkelijk in elkaar over. Daarbij zijn de vraagstukken en problemen die je als ondernemer op je bord krijgt soms niet mals.


Voor ondernemers en hun familie/gezinsleden kan het dan ook erg fijn zijn om een gesprek aan te gaan met een counselor van HANDS. Met onze counselors kun je praten over alles wat zowel privé als zakelijk dwarszit. Denk bijvoorbeeld aan juridische en financiële vraagstukken, de balans tussen werk en privé, omgaan met stress, en problemen met maten/vennoten of familieleden.


HANDS counselors hebben meer te bieden dan een luisterend oor en begrip voor de situatie. Wij kunnen meedenken over oplossingen, antwoorden en tips geven, en doorverwijzen als de oplossing voor een vraagstuk buiten onze expertise ligt. Ook als jouw probleem niet meteen valt op te lossen, is een gesprek met HANDS altijd een goed begin.


Wij zijn dag en nacht bereikbaar, en de gesprekken zijn vertrouwelijk en vrijblijvend. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen.


Hoe eerder je aan de bel trekt, hoe eerder problemen en spanningen kunnen oplossen, waardoor de gevolgen voor zowel de onderneming als de ondernemer zullen meevallen.


Klik hier voor contact.

bottom of page
Klik hier om je cookie akkoord in te trekken